Sjöbo marknad

18 jul - 19 jul
Sjöbo

Välkomna till årets Sjöbo marknad 18 - 19 juli

Sjöbo marknad 2024 går av stapeln torsdagen den 18 och fredagen den 19 juli och bjuder på en upplevelse fylld av mat, musik och nöje. Evenemanget sträcker sig över två dagar med öppettider från kl. 12 till 24 på torsdagen och från kl. 09 till 24 på fredagen.

Mat-torg

Mat-torget på torget kommer att vara en av marknadens stora attraktioner, där besökare kan njuta av en mångfald av smakupplevelser. Här finner man allt från Thaimat och tacos till burgare och churros, vilket garanterar att det finns något för alla smaklökar.

Tivoli

Axels tivoli återvänder med sina spännande attraktioner och karuseller, vilket gör marknaden till en fest för både stora och små.

Musikunderhållning

För den musikaliska underhållningen kommer det att finnas ambulerande spelmän som skapar stämning runt om på marknaden. En lite större föreställning kommer att hållas vid mattorget, vilket kommer att bli ett fantastiskt inslag för alla musikälskare.

Bra att veta när du besöker marknaden

Gator i och kring centrum

Marknaden är i centrum av Sjöbo tätort och detta innebär att vi behöver stänga av gator under dessa två dagarna. I kartan nedan kan du se vilka gator som är avstängda för trafik (markerade med rött). Östra Idrottsgatan (orange markering) är avstängd för genomfart men du kan ta dig fram till parkeringen.
Busstrafiken går som vanligt.

Parkering

För att underlätta för utryckningsfordon och för att slippa onödiga parkeringsböter är det bra om du parkerar på anvisade parkeringsytor i Sjöbo tätort. Det finns parkeringsvakter som hjälper dig att hitta en ledig plats. Parkering på dessa platser kostar 50 kr. Intäkterna från parkeringen tillfaller Sjöbo IF som ansvarar för parkeringarna på den kommunala marken under marknaden.
Vill du åka kollektivt finns det flera linjer att välja mellan beroende på vart du åker ifrån.
På Skånetrafikens hemsida finns aktuella tidtabeller.

Väder

Vädergudarna är informerade och vi hoppas på soliga dagar för att skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad marknad.

Varmt välkomna till Sjöbo marknad 2024 för en oförglömlig upplevelse!

Karta över marknadsområdet och avstängda gator i centrum

Karta över marknadsområdet och avstängda gator i centrum

Mer information
Datum: 18 juli 2024 - 19 juli 2024
Tid: 00:00 - 00:00
Ort: Sjöbo
Pris: Gratis inträde till marknaden
Skriv ut
Senast uppdaterad: 26 juni 2024