Sjöbo Kulturbingo drar igång

En bingobricka med kulturuppdrag att utföra. Uppdragen är: Lyssna på en Cd-skiva, gå till ett utegym, läs en barnbok, vik en origamifigur, återskapa en känd tavla, skriv en handlarlista, testa youtube yoga, ät lunch utomhus, skicka en videohälsning till någon. lägg gärna upp en bild på sociala medier med hashtagg sjöbokulturbingo

I dessa tider av social distansering kan det vara svårt att veta vad man ska göra med sin lediga tid. Då kan du passa på att prova Sjöbo Kulturbingo!

Sjöbo Kulturbingo ger dig en gång i veckan 9 uppdrag som kan genomföras hemma eller utomhus, till och med augusti månad.

Du behöver såklart inte göra alla uppdrag, utan välj de som passar dig och känns kul - men utmana gärna dig själv att prova någonting nytt. Uppdragen kan du göra själv, men lägg gärna upp en bild på sociala medier med #sjöbokulturbingo för att inspirera andra till att delta. 

Kulturbingon läggs ut på hemsidan under Coronakultur, samt på kommunens Facebooksidor för kultur och fritid. Följ oss gärna där för att få nya uppdrag varje vecka och för att se våra lösningar på uppdragen! Även på instagram delas uppdragen.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 7 maj 2020
Sidan publicerad av: Johanna Svedin