SMS-tjänst vid driftstörning på vatten och avloppsledningsnätet

Sjöbo kommun använder en sms-tjänst för att informera om planerade eller akuta driftstörningar. Systemet ringer automatiskt till din fasta telefon och/eller skickar ett sms till din mobiltelefon.

Med hjälp av en karta lokaliserar vi vilka abonnenter som berörs. De abonnenter som har mobiltelefon registrerat på fastigheten får sms, medan de som har fast telefon får ett talmeddelande via ett telefonnummer som börjar på 08. Talmeddelandet ringer upp fem gånger med en minuts mellanrum om det är så att du inte hinner svara.

Vem får meddelande?

Alla telefonnummer som står registrerade på fastigheten får meddelande. Vårt register är i huvudsak baserat på data från Bisnode och uppgifterna lämnas inte ut till någon.
Har du oregistrerade kontantkort, hemligt nummer, telefonnummer registrerade på arbetsgivare eller liknande får du inte meddelande om du inte själv väljer att registrera dig.

Hur registrerar jag mig?

Det finns en funktion där du själv kan gå in och redigera eller lägga till dina kontaktuppgifter. Du kan lägga till dig själv på flera adresser, om du exempelvis äger flera fastigheter. Tänk på att skriva ditt telefonnummer med 0046 först. Kontrollera dina uppgifter eller registrera diglänk till annan webbplats

Unable to render Vue app.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 7 maj 2019
Sidan publicerad av: Johanna Svedin
Bygga, bo och miljö