Brygga med båtar i Snogeholmssjön

Skapa ett konto eller logga in

Välkommen till landsbygdsutvecklingens sidor. Här skapar du ett konto för att kunna lämna och rösta på förslag.

Du som har ett konto - logga in

Har du glömt ditt lösenord? Här kan du byta:

Skapa ett konto

Du behöver ett konto för att kunna lämna förslag och för att rösta. Det är du som bor i det aktuella ansökningsområdet som kan vara med och utveckla din hemort. För att vi ska kunna säkerställa att det är invånare inom ansökningsområdet som deltar, behöver man som kommuninvånare, skapa ett konto för att komma åt funktionerna "lämna förslag" samt "rösta på förslag".

Just nu är det område 1 som är aktivt. Du som bor i eller utanför Blentarp, Sövde, Everlöv, Hemmestorp, Knickarp och Karup Sommarby kan skapa ett konto för att lämna förslag och rösta.

När du skickat in en ansökan om ett konto, blir du efter kontroll av adressen, godkänd och får tillgång till portalen. Det kan ta upp till 24 timmar att få ett konto godkänt.

Start (steg 1 av 3)

Användarinformation

Lösenord

Hantering av personuppgifter

I och med att du skapar ett konto och/eller loggar in, godkänner du att Sjöbo kommun hanterar dina personuppgifter och sparar inlämnat material för att kunna genomföra landsbygdsprojektet. Dina uppgifter behandlas i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR), allmänt intresse.

Handlingar som kommer till kommunen, blir allmän handling och omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att material som du skickat in, kan lämnas ut vid begäran.

Kommunstyrelsen är personuppgiftsansvarig för landsbygdsutvecklingsprojektet.

Senast uppdaterad: 14 oktober 2021
Sidan publicerad av: Helen Wennerholm