Press- och informationsmaterial

Är du intresserad av vad som händer i Sjöbo kommun?

Läs gärna våra nyheter som du hittar på vår startsida. Letar du efter något särskilt? Då kan du använda vår sökfunktion eller kika vidare i nyhetsarkivet.

Du kan också följa och gilla oss på våra olika kanaler på sociala medier för att få information och nyheter från oss, eller ta en titt i vår evenemangskalender.

Vårt pressrum

I Sjöbo kommun finns två kommunikatörer på kommunledningsförvaltningen som kan hjälpa, stötta och producera information tillsammans med förvaltningarna. Kommunikatörerna hjälper även gärna till att förmedla kontakter åt media.
Pressrum erbjuder vi via verktyget Mynewsdesk. Här har vi samlat vårt pressmaterial.

Mer Sjöbo

Vi köper en sida varje månad under 10 månader i gratistidningen Mer. På sidan publicerar vi intressanta, roliga och viktiga reportage från våra verksamheter. Vi har även med en hälsning från vår kommundirektör. Lite Mer Sjöbo helt enkelt!

Senast uppdaterad: 12 mars 2021
Kommun och politik