Press- och informationsmaterial

Är du intresserad av vad som händer i Sjöbo kommun?

Läs gärna våra nyheter som du hittar på vår startsida. Letar du efter något särskilt? Då kan du använda vår sökfunktion eller kika vidare i nyhetsarkivet.

Du kan också följa och gilla oss på våra olika kanaler på sociala medier för att få information och nyheter från oss.

Vårt pressrum

I Sjöbo kommun finns en kommunikatör på kommunledningsförvaltningen som kan hjälpa, stötta och producera information tillsammans med förvaltningarna. Kommunikatören hjälper även gärna till att förmedla kontakter åt media.
Pressrum erbjuder vi via verktyget Mynewsdesk. Här har vi samlat vårt pressmaterial.

Sjöbomagasinet

Sjöbo kommun ger ut informationstidningen Sjöbomagasinet. Tidningen delas ut i din brevlåda. Här hittar du de senaste numrena av Sjöbomagasinet.

Unable to render Vue app.
Senast uppdaterad: 20 juni 2019
Kommun och politik