Pressmaterial

Välkommen till Sjöbo kommuns nyhetsrum. Här samlar vi våra nyheter, pressmeddelanden och bilder. Du hittar även kontaktinformation som en service till journalister.

Politiker och tjänstepersoner svarar gärna på frågor om våra olika verksamheter.

Kontakt med politiker

Kontaktuppgifter till förtroendevalda i Sjöbos kommun finns i förtroendemannaregistret.
Förtroendemannaregister Sjöbo kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Du kan också kontakta kommunens kommunikatörer eller kontaktcenter om du behöver hjälp med att hitta rätt kontaktperson eller andra uppgifter.
Kontaktcenter Sjöbo kommun

Kontakt med tjänstepersoner

Kontaktuppgifter, öppettider och annan relevant information, finns under rubriken kontakta oss. Om du som journalist vill komma i kontakt med kommunens och de kommunala bolagens ledande tjänstepersoner, når du dem säkrast genom att höra av dig till kontaktcenter på
telefon 0416–270 00 eller