Aktivitetsinformation

 

"Inomhusboule" ute

Måndag den 26 juli kl. 13.30 - 14.30 kommer vi börjar med sittande boule på altanen på baksidan av kärnan. Sedan är det tänkt att fortsätta med det på måndagar ute tills nya riktlinjer för hur vi får träffas på Kärnan kommer. Vi dåligt väder ställs arrangemanget in.

Grilla på Baksidan av Kärnan

Vi fortsätter med grillning på tisdagar kl. 14.00 men nu på baksidan av Kärnan. Jag tänder upp grillen och ni tar med er valfritt att grilla eller annat som ni är sugna att fika på och dricka. Vid dåligt väder ställs aktiviteten in.

Picknick

På onsdagar kl.14.00 träffas vi på baksidan av Kärnan med egen medhavd fika. Inget mer avancerat än att vi fikar och pratar tillsammans. Vi dåligt väder ställs arrangemanget in.

Bingo

På torsdagar med start den 2/9 kl. 14.00 har vi bingo på baksidan av Kärnan. Det kostar 10:- / bricka (pengarna går till priser). Den som vill kan ta med egen kaffekorg för att efter bingon stanna och fika och prata en stund. Vi dåligt väder ställs arrangemanget in.

Fika på Möllan

Fredagar kl. 10.30 kan de som vill sluta upp på Möllan för att prata av sig lite. Vi köper själva det vi vill fika på och sitter alltid ute i uterummet. Här följer vi de restriktioner som finns och umgås med avstånd. Är det första gången för dig kan du ta kontakt med mig Lotta så tar vi följe.

GPS tipspromenader

Nu finns det sex stycken GPS tipspromenader i Sjöbo kommun.
Alla i sällskapet behöver inte ha mobil, räcker att en har och läser frågorna högt när de "poppar" upp i mobilen. Tag i så fall med eget papper och penna till de andra i sällskapet.

Gå in på "GPS" tipsrundor" via Kärnans första sida, där finns information om var promenaderna finns och hur långa de är. Här hittar du även utförliga instruktioner.

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 24 augusti 2021
Sidan publicerad av: Charlotte Tröjer
Omsorg och stöd