Bild från Videorallyt 2017

Kulturskola

Välkommen att inspireras, skapa och utvecklas tillsammans med andra barn och unga! Kulturskolan vänder sig till dig som är mellan 6-19 år och är skriven i Sjöbo kommun.

Vi finns i Sjöbo kulturskolas lokaler på Ågatan 1 samt på Navet. En del undervisning erbjuds även på grundskolorna runtom i kommunen. Undervisning sker på fritiden.

Hos oss kan du testa på att: spela teater, spela blåsinstrument, göra dockor, spela bas, spela gitarr, sjunga, spela piano, spela stråkinstrument, arbeta med musikproduktion, spela trummor/slagverk samt spela nyckelharpa. Vi har även en bred ensembleverksamhet där elever musicerar och är kreativa tillsammans.
Läs mer här om våra ämnen och aktiviteter.

Nu har vi även en Facebook-sida - följ oss gärna där!länk till annan webbplats

Välkommen att vara med, du också!

Höstterminen börjar vecka 36!

Information om Covid-19
Vår undervisning fortlöper som vanligt och vi följer folkhälsomyndig-hetens rekommendationer. Skulle rekommendationerna ändras på så sätt att vår verksamhet kommer att påverkas, går vi ut med information om detta. Tänk på att komma hit utan förkylningssymptom samt att bibehålla en god handhygien, vi på kulturskolan gör det samma. Tack!

Händer och fötter som bildar en cirkel på en grön gräsmatta

 

Är du mellan 11 och 19? Här hittar du alla sommarlovsaktiviteter som anordnas i Sjöbo kommun 2020. Välkommen att vara med!

Alla aktiviteter anordnas utomhus och maxantal är 50 personer. Först till kvarn gäller, och självklart stannar både du och vi hemma om vi har förkylningssymptom.

 

Unable to render Vue app.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 20 augusti 2020
Sidan publicerad av: Paula Brante
Uppleva och göra