Jojo Skola Plus försvinner

Jojo Skola PLUS finns inte längre att köpa som alternativ!

Årets PLUS-kort gäller till den 18 juni.


'Produkten PLUS-kort' fanns tidigare som ett alternativ till det vanliga skolkortet (JoJo Skola-kort) för att kunna resa billigare på kvällstid och under lov och helger.

De nya resekorten med skolbiljett gäller dygnet runt måndag-fredag och under lovdagar utan extra kostnad! Det enda man måste bekosta själv är resor under lördagar och söndagar. Om du måste resa lördagar och/eller söndagar i utbildningen, t.ex. under praktik, ska du kontakta skolans expedition.

Jag förstår att det blir jobbigt att behöva betala för helgresorna för några, men med så generösa villkor man får i det nya resekortet så gör de flesta en 'vinst på affären' och får totalt sett en lägre kostnad jämfört med det gamla pluskortet.... Till resekortet kan du själv köpa till (fylla på med) egna biljetter, t.ex. resor på lördag/söndag eller 'sommarlovskortet'. Du kan beställa biljetterna via Skånetrafikens app eller på kundcenter.

En fördel med det nya kortet är att om du blir av med ditt skolkort så flyttas alla biljetter - även dina privata inköp - till ersättningskortet direkt!

 

David, skolskjutssamordnare


Kontakt

Unable to render Vue app.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 3 juni 2019
Sidan publicerad av: David Stattin
Utbildning och barnomsorg