Vinnarna i fototävlingen är utsedda

Foto på Möllers mosse i Sjöbo kommun

"Möllers mosse - en pärla mitt i centrum året om". Vinnarfotografi av Paula Ingvarz.

"Vilken är din bästa plats i Sjöbo tätort?". Det var utmaningen i fototävlingen som arrangerades under sommaren, som en del i arbetet med att ta fram en fördjupad översiktsplan för Sjöbo tätort.

Det kom in många, fina fotografier men till slut kunde juryn enas om fem vinnare. Ett stort tack till alla som deltog i tävlingen!

Första pris

Första pris går till Paula Ingvarz, med bilden ovan på Möllers mosse. "Möllers mosse - en pärla mitt i centrum året om".

2-5:e pris

Utan inbördes ordning går 2-5:e pris till följande fotografier:

"Kärleksstigen med start vid Gamla Åsumsbron är min favoritplats. Underbart ställe där man finner lugn i den vackra naturen." Foto av Jonas Olsson.

"Det är Sjöbos bästa tätort för att det är fint och lugnt. Det är en gata med mycket fina människor och hus." Foto av Elin Arensparr.

"Här kan man koppla bort all stress." Foto av Malin Mandin.

"Vi handlar hos Twana på torget varje vecka. Han är alltid lika trevlig och serviceminded. Trevligt att få botanisera bland frukt och blommor." Foto av Ingrid Larsson.

Arbetet med den fördjupade översiktsplanen fortsätter!

Läs mer om arbetet med den fördjupade översiktsplanen, och säg vad du tycker är bra eller kan bli bättre i vår dialogkarta!

Fördjupad översiktsplan för Sjöbo tätort

Skriv ut
Senast uppdaterad: 1 september 2022