Fritidsbiblioteket

Utlåningskort Fritidsbiblioteket

Välkommen till fritidsbiblioteket - här kan du och låna allt från kickbikes, skateboards, inlines, golfutrustning och fotbollsskor till tält och annan fritidsutrustning. Och det är helt gratis! Har du inte ett utlåningskort? Hämta det på biblioteket eller fritidsbiblioteket.

Låna helt gratis!

På fritidsbiblioteket i Sjöbo är det gratis för alla att låna utrustning. Du får behålla lånesakerna i två veckor.

Möjligheten att låna sport- och fritidsutrustning gör att man kan prova på aktiviteter man aldrig testat förut, utan att behöva köpa ny utrustning. Här hjälps vi åt att ge sportprylarna ett långt användande, vilket är bra för miljön och privatekonomin.

Öppettider och adress

Öppettider: Måndag 14 - 17, Fredag 10 - 13
Verkstadsgatan 8

Vi har stängt under jullovet, öppnar åter 12/1 2024

Vad finns att låna?

Det finns kickbikes, skateboards, inlines, golfutrustning, racketar, fotbollsskor, gångstavar, skidor, skridskor, tält, bollar – det varierar lite vad vi har på lager och i vilka storlekar, så hör gärna av dig om du söker något speciellt. Vi fyller på allt eftersom och just nu har vi fått en stor laddning utrustning. Kom in och titta och låna!

Skänk gärna utrustning!

Har du fritidsprylar hemma som ingen i familjen använder? Gör en insats och skänk dina fritidsprylar till fritidsbiblioteket; sakerna kommer uppskattas av någon annan!

kärl för återvinning av fritidsprylar

Återvinningskärl på åvc

Du kan lämna in prylar hos fritidsbiblioteket, men du kan även lämna dem i ett speciellt återvinningskärl på återvinningscentralen på Returvägen 5 i Sjöbo.


 

Kontakt fritidsbiblioteket

Rigmor Löfvenhamn

072 - 176 42 92

E-post fritidsbiblioteket

Skriv ut
Senast uppdaterad: 28 november 2023
Uppleva och göra