Bilder från vår verksamhet inom särskilt boende, LSS, hemtjänst

Bemanningsenheten vård och omsorg

Välkommen till bemanningsenheten inom vård och omsorg i Sjöbo kommun!

I Sjöbo kommun finns en bemanningsenhet som hanterar all korttidsfrånvaro upp till 14 dagar inom vård- och omsorgsverksamheterna. Vi bemannar med resurspass, tillsvidareanställd poolpersonal samt timvikarier.

All rekrytering av timanställda inom vård och omsorg hanteras också via bemanningsenheten. Som timanställd kan du påverka hur mycket du vill arbeta hos oss. Vi kan matcha er mot intresse och bredda er till fler verksamheter. Områden som vi bemannar är Hemtjänst, Särskilt boende och LSS-verksamheter.

Vi behöver dig som är trygg, stresstålig och har en personlig mognad. Du ska också vara serviceinriktad och lyhörd för kundens behov, god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt då det förekommer en del ensamarbete.
Vidare har du empati, ett brinnande intresse för att arbeta med människor och förstår vikten av att ge bästa möjliga omvårdnad och service till våra kunder.
Det är bra om du har körkort men det är inget krav.

Timanställning och sommarvikariat

Det är en fördel om du har något års erfarenhet inom vårdyrket och meriterande om du har läst omvårdnadsprogrammet, hälso- och sjukvård eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. För oss är din personliga lämplighet mycket viktig!

Tillsvidare tjänster

För att få en tillsvidareanställning krävs att du har genomgått gymnasieskolans omvårdnadsutbildning eller annan motsvarande utbildning.


Före erbjudandet om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Blanketten heter Blankett för att kontrollera egna uppgifter - Begäran om utdrag från belastningsregistret för enskild person (442.3)

Vid arbete med funktionshindrade minderåriga ska även nedan utdrag uppvisas.
Blanketten heter Blankett för arbete med barn med funktionsnedsättning - Begäran om utdrag från belastningsregistret. Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).

Följ länken för att begära utdrag från belastningsregistret.

Polisens belastningsregister Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 28 november 2023