För dig som är företagare

Information och hjälp för dig som vill starta eller driver företag i Sjöbo kommun.

Näringslivsstrategi

Här kan du ta del av Sjöbo kommuns näringslivsstrategi för 2019-2022.

Näringslivsråd

Här kan du läsa mer om Näringslivsrådets syfte och uppbyggnad.

Företagslots

Sjöbo kommuns företagslots är en kostnadsfri service som förenklar kontakterna med kommunen för dig som är företagare. Företagslotsens uppdrag är att förmedla kontakt med våra förvaltningar och lotsa dig till rätt handläggare. Företagslotsen hjälper dig även med information om lagar och regler, ansökningar, blanketter, samt tillstånds- och markfrågor.

Företagarfrukost

Du som är företagare i kommunen är hjärtligt välkommen till våra Företagarfrukostar. Vi delar upp frukostarna enligt följande; Företagarfrukost på kommunhuset arrangeras av Sjöbo kommuns Tillväxtavdelning. Företagarfrukost och studiebesök hos olika företag arrangeras av Företagarna i Sjöbo.


Företagarfrukost kommunhuset
Datum: Torsdag 31/1, tisdag 2/4, onsdag 29/5, fredag 30/8, onsdag 6/11 och fredag 6/12.
Tid: kl. 07:30-09:30
Plats: Kommunhuset, Sjöbo

Företagarfrukost Företagarna
Datum: Torsdag 28/2, onsdag 24/4,
onsdag 19/6, torsdag 26/9 och fredag 21/11.
Tid: kl. 07:30-09:30
Plats: Ute hos olika företag i kommunen

Företagsbesök

Varje år besöker politiker och tjänstemän olika företag i kommunen. Vi besöker alla företag, stor som liten, för att ta reda på vilka möjligheter och utmaningar företagen står inför. Vill du att vi ska besöka ditt företag? Hör av dig till vår tillväxtchef så bokar vi in ett besök hos dig.

Informationskanal

För Sjöbo kommun är dialogen med företagare mycket viktig och en central del i kommunens näringslivsarbete. Kanalen @Näringsliv Sjöbo på Facebook är riktad mot näringslivet. I kanalen berättar kommunen bland annat om aktuella upphandlingar och nätverksträffar. Kanalen är även ett forum där Sjöbo kommun informerar om de fantastiska företagen som finns i kommunen. Du som företagare är välkommen med inspel och ställa frågor i kanalen. Är frågorna av tyngre karaktär, så besöker personal från Sjöbo kommun gärna ditt företag för ett personligt möte.

Gå direkt till:

Näringslivsnyheter

Kontakt

Unable to render Vue app.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 15 november 2019
Sidan publicerad av: Samir Hassan