Sjöbo Simanläggning

Senast uppdaterad 22/10

Verksamheten fortsätter som vanligt.
Men just nu behöver vi vara extra rädda om varandra. Vi uppmanar därför dig som är besökare hos oss att stanna hemma om du har förkylningssymptom som snuva, hosta eller feber, även om symptomen är lindriga. Det gäller gäster såväl som personal.

Simanläggningen och Sjöbo kommun följer de nationella myndigheternas rekommendationer och bevakar händelseutvecklingen. I dagsläget finns det inga särskilda restriktioner avseende simhallar. Skulle detta förändras kommer Sjöbo kommun att följa de nya rekommendationerna.

Vi har arbetat med att anpassa tillgängligheten till anläggningen på ett sådant sätt att ni som gäster skall känna er trygga.
Åtgärder i urval:

  • Omklädningsrummen används på ett dynamiskt sätt så att trängsel i möjligaste mån undviks.
  • Särskilda regler och restriktioner för besökande skolklasser.
  • Utökad städning och desinficering. Handsprit finns att tillgå i vår reception.
  • Begränsat deltagarantal på våra vattengympa-aktiviteter.
  • Relaxkvällarna är tillsvidare inställda.
  • Begränsat antal i bastu och bubbelpool.
  • Veckokalender där ni som besökare kan se när beläggningen är hög respektive låg.


Information till dig som är över 70 år.
Folkhälsomyndigheten har uppmanat alla som är över 70 år att begränsa sina nära kontakter med andra så långt som möjligt under perioden 16 mars till 21 oktober. Ni som under den perioden inte har besökt oss har möjlighet att förlänga ert entrékort.

Kom in till vår reception när ni vill börja använda kortet igen (dock senast 15 november). Då förlänger vi giltighetstiden med den tid som kortet inte använts enligt nedan:

  • Från 16 mars 2020 (eller sista datumet du använt kortet efter det)
  • Till 21 oktober

Möjligheten gäller våra årskort och 12-klippkort.

På grund av rådande pandemi vill vi försöka underlätta för er gäster genom att på ett lättåtkomligt sätt informera er om hur besökstrycket normalt sätt ser ut. Vi försöker att i möjligaste mån uppdatera kalendern veckovis.

Grönt: Beläggningen är låg, det är gott om utrymme i hela anläggningen.

Gult: Beläggningen är något högre, det är oftast gott om utrymme i bassängområdet men kan vara lite mindre i omklädningsrummen.

Orange: Beläggningen är något högre i såväl bassängområde som omklädningsrum.

Röd: Beläggningen är högre än normalt och det kan föranleda att simanläggningens entré tillfälligt stängs. Ni som gäst kan därför behöva vänta en stund innan ni erhåller tillträde till anläggningen.

besökarbeläggning
Skriv ut
Senast uppdaterad: 22 oktober 2020
Sidan publicerad av: Patrik Larsson

Kontakt