Sjöbo Simanläggning

Senast uppdaterad 31/3

Verksamheten fortsätter som vanligt.
Men just nu behöver vi vara extra rädda om varandra. Vi uppmanar därför dig som är besökare hos oss att stanna hemma om du har förkylningssymptom som snuva, hosta eller feber, även om symptomen är lindriga. Det gäller gäster såväl som personal.

Simanläggningen och Sjöbo kommun följer de nationella myndigheternas rekommendationer och bevakar händelseutvecklingen. I dagsläget finns det inga särskilda restriktioner avseende simhallar. Skulle detta förändras kommer Sjöbo kommun att följa de nya rekommendationerna.

Nu har du som är över 70 år möjlighet att pausa ditt entrékort.
Folkhälsomyndigheten uppmanar alla som är över 70 år att begränsa sina nära kontakter med andra så långt som möjligt under en tid framöver. Vi erbjuder er därför möjligheten att pausa ert entrékort.

Ni behöver inte göra något i nuläget. Kom in till vår reception när ni vill börja använda kortet igen. Då förlänger vi giltighetstiden med den tid som kortet inte använts enligt nedan:

  • Från 16 mars 2020 (eller sista datumet du använt kortet efter det)
  • Till dess du väljer att börja använda kortet igen, dock senast restriktionerna hävs.

Möjligheten gäller våra årskort och 12-klippkort.

För er som går i våra simskolor/minisim/babysim pågår verksamheten som vanligt.
Vi kan förstå att vissa är oroliga eller sjuka och inte vill eller kan delta i nuläget. Vår avsikt är därför att lägga in ett par extra kompenserade pass i slutet av terminen. Mer information om detta kanaliseras ut framöver. Notera att detta kan ändras i förhållande till eventuella restriktioner som införs.

Extrainsatta åtgärder.
Som en extra insats under de rådande omständigheterna ökar vi frekvensen av vissa städmoment såsom till exempel toaletter och dörrhandtag samt informerar om god handhygien genom informerande skyltar. Handsprit finns att tillgå i vår reception. Besökarantalet är för närvarande mycket lågt.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 mars 2020
Sidan publicerad av: Zara Karlsson

Kontakt