Vård omsorg människor som arbetar inom vården i Sjöbo kommun sommarjobb spontanansökan jobba

Kom och arbeta inom omsorgen i Sjöbo kommun - du behövs! Foto: Lina Karna Kippel

Vi behöver dig!

Kom och arbeta med oss inom omsorgen – du är efterlängtad.

Viktigt och meningsfullt arbete

Läget för oss inom vård och omsorg är tufft just nu. Samtidigt har vårt arbete aldrig känts så meningsfullt och viktigt, och gjort oss så stolta som nu.

Till sommaren 2021 söker vi fler sommarvikarier än någonsin, för att kunna ge den bästa vården och omsorgen till Sjöbos invånare. När du jobbar hos oss får du vara med om både svåra saker och fina stunder. Om sjukdom och glädje. Vi är med och planerar, handlar, städar, tvättar, stöttar, lagar mat, sköter hygien, vårdar och räddar liv – dygnet runt.

Vi ser till att varje sommarjobb blir så bra och utvecklande som möjligt. Vi erbjuder dig ett jobb som kan bli början på en professionell karriär inom en bransch där medmänsklighet är en viktig del av vardagen.

Välkommen med din ansökan redan nu så har du möjlighet att bli en av våra kollegor i sommar.

Här kan du läsa om våra olika rekryteringsevent - kan du inte delta på något av dem så skicka in en spontanansökan eller ett e-mail till någon av kontakterna nedan. Vi hör vi av oss så fort som möjligt.
Spontanansökan vård och omsorg

Träffa oss från LSS

Välkommen tisdagen den 8/6 klockan 16-18 till Sanbäcksgården Kyrkgränd 7.

Emma Bech enhetschef Särskilt boende - emma.bech@sjobo.se

Malin Gustafsson enhetschef LSS - malin.gustafsson@sjobo.se