Dagverksamhet vid demens

Klubben är en dagverksamhet för dig med demenssjukdom eller kognitiv sjukdom, särskilt inriktad för dig som bor hemma. Här erbjuds du en rad meningsfulla aktiviteter i en trygg och trivsam miljö.

Klubben

Syftet med vår verksamhet är att du ska stimuleras och aktiveras, samtidigt som vi ger dina anhöriga en välbehövlig paus och möjlighet till egen tid. På Klubben strävar vi efter att skapa en varm och välkomnande atmosfär.

Hos oss är varje ögonblick fyllt med omsorg och förståelse, i en miljö som känns som hemma. Våra dagar är fyllda med skratt och samtal, musik och sång. På sommaren förvandlas vår utemiljö till en oas av lugn, där vi kan odla och njuta av naturens välgörande närvaro. Här kan vi koppla av och hämta ny energi i en harmonisk och vacker miljö.

Måltider

Tillsammans njuter vi av en god frukost och lunch. Frukost och eftermiddagskaffe bjuder vi på, medan lunchkostnaden faktureras separat. Vi avslutar dagen med eftermiddagskaffe och trevligt sällskap.

Personal

Vår personal har god erfarenhet och utbildning inom demensomsorg. De är hjärtliga och omtänksamma, och deras främsta mål är att varje dag ska bli en bra dag för dig.

Stängda dagar

Observera att vi har stängt på röda dagar samt midsommarafton, julafton och nyårsafton.

Kontakt

Vi ser fram emot att höra från dig! Kontakta oss gärna på telefon eller besök oss.

Kontakt

 • Klubben, Ängsgården

  0416-27223

  Besöksadress

  Åsumsgatan 36, Hus E

  Postadress

  27539 Sjöbo

Skriv ut
Senast uppdaterad: 21 maj 2024
Omsorg och stöd