Malenagymnasiet

Malenagymnasiet, ett yrkesgymnasium med din framtid i fokus.

Välkommen till Öppet Hus!

Välkomna till Öppet Hus den 6 februari 2019 klockan 17.00 - 19.00.

Vill du bli Anläggningninsmaskinförare? Murare? Snickare? Busschaufför? Lastbilschaufför? Arbeta inom Hotell- och Turism? Då har vi utbildningarna för dig!

Här får du möjlighet att träffa elever och personal inom de olika programmen, samt Studie- och Yrkesvägledarna. Du har även möjlighet att träffa personalen som arbetar på Vuxenutbildningen. De har Öppet hus samtidigt som Malenagymnasiet.


På Malenagymnasiet i Sjöbo finns tre yrkesförberedande program med tydlig och stark förankring i samhället: Bygg och anläggningsprogrammet, Hotell- och turismprogrammet och Fordons- och transportprogrammet. Samt Introduktionsprogrammen.

Vi är ett litet gymnasium med cirka 200 elever vilket gör att alla känner alla och det blir ett bra arbetsklimat. Vi vill att alla ska trivas på vår skola och om man trivs är chansen att lyckas så mycket större.

På Malenagymnasiet är små klasser en självklarhet eftersom vi vet att det är en viktig framgångsfaktor för alla elever. En annan framgångsfaktor för eleverna är våra engagerade lärare som alla har en gedigen branschkunskap.

De senaste åren har i stort sett alla elever tagit studenten med ett anställningsbevis i fickan vilket visar att eleverna på vår skola är anställningsbara när de slutar hos oss.

Naturligtvis kan man läsa de högskoleförberedande kurserna hos oss.

"Trivs du så lyckas du"

Välkommen!

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 november 2018
Sidan publicerad av: Åse-Lotte Melin